17
Servers
22
Aanmeldingen
34
Spelers
GC-Network
Owner GC-Network
Status offline
IP play.gc-network.nl
Website Server Website
Discord Server Discord
Spelers 0/20
Versie 1.20
Rank 13
Votes 0
Uptime 100%
Laatste Check 3 minute(s) ago
Land Nederland
Type RoleplaySurvivalPvP


Leuk dat je leest dit is GC-Network, de ultieme cross-play Minecraft server voor avontuurlijke gamers!

Ontdek onze twee geweldige gamemodes:
๐—ž๐—ป๐—ผ๐—ฐ๐—ธ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฐ๐—ธ๐—™๐—™๐—” | Een onontdekte gamemode in Nederland! Laat je skills zien terwijl je tegenstanders met een knockback stick van de map kegelt. Met unieke kits en op maat gemaakte omgevingen te maken met custom maps en een custom plugin proberen we deze gamemode extra leuk te maken!

๐—ฆ๐˜‚๐—ฟ๐˜ƒ๐—ถ๐˜ƒ๐—ฎ๐—น | Terug naar de basis met onze eenvoudige, maar meeslepende survival-ervaring. Geniet van een klassiek avontuur waar eenvoud en plezier samenkomen.

En alsof dat nog niet genoeg is, werken we aan iets groots - ๐—–๐—ฟ๐—ผ๐˜„๐—ป๐—ฒ๐—ฑ-๐—–๐—ผ๐—ป๐—พ๐˜‚๐—ฒ๐—ฟ๐—ผ๐—ฟ๐˜€! Een gloednieuwe gamemode met een revolutionaire twist. Verken landen, voltooi quests en ontdek vele structures voor een ongekende gameplay!

Voor de ultieme ervaring raden we Minecraft-versie ๐Ÿญ.๐Ÿฎ๐Ÿฌ.๐Ÿญ aan. Overigens, geen zorgen! Alles behalve survival ondersteunt versies van 1.19.4 tot de laatste Minecraft-versie.

Bij GC-Network streven we naar perfectie en luisteren we naar JOUW feedback om continu nieuwe en opwindende content te creรซren. Sluit je aan bij onze community en beleef Minecraft op een geheel nieuw niveau.

Daarom hopen wij jou snel te zien op onze server!