17
Servers
22
Aanmeldingen
26
Spelers
Help

Wat is MineServers.nl?

MineServers is een website gericht op het samenbrengen van Nederlandse Minecraft spelers en server owners. De voornaamste reden om hier zelf een website voor op te richten is puur mijn eigen ervaring als speler en server owner. Als owner van een Minecraft server heb ik het vinden van nieuwe spelers altijd lastig gevonden. Op veel van de normale server lijsten werden de plekken gedomineerd door hele grote servers en/of server die erg veel geld betaalde voor een hogere positie. Om als kleine server daartussen op te vallen is erg lastig. Terwijl ik als speler eigenlijk de meest goede Minecraft ervaringen (met vrienden) op de kleinere servers heb.

MineServers wil dit dan ook anders doen. Door naast op de website servers ook uit te lichten op socialmedia hopen wij dat iedereen een leuk MineCraft avontuur te gemoed gaat! Daarom lichten wij ook wekelijks servers uit op tiktok en instagram, @mineserversnl.

Hoe vote ik voor een server?

Voten voor een server is vrij simpel; ga naar de server toe waarop je wil voten. Klik vervolgens op de groene Vote knop. Na het invullen van je Minecaft username en het voltooien van een challenge kan je je vote bevestigen met de knop Vote.

Hoe vaak mag ik voten voor een server?

Je mag één keer per 24 uur op een server voten. Je kan binnen 24 uur niet nog een keer op een andere server voten.

Wat is Votifier?

Met votifier maak je het als server owner mogelijk om spelers te belonen voor het voten op jouw server. Votifier moet je als plugin installeren op jouw server en vervolgens ook configureren. Meer informatie over votifier is te vinden op: officiele plugin pagina.

Hoe voeg ik mijn server toe aan de lijst?

Om een server toe te voegen, moet je eerst een account aanmaken en je e-mailadres verifiëren. Nadat je dat hebt gedaan, log je in, klik je op de knop 'voeg een server toe' en voer je de servergegevens in. Je kunt alleen een server toevoegen als je de eigenaar bent of toestemming hebt gekregen van de eigenaar.

Er is een fout bij het toevoegen van mijn server.

Als je server offline is, kun je deze niet aan de lijst toevoegen totdat deze weer online is. Als de server online is, zorg er dan voor dat je de hostnaam en poort correct hebt ingevoerd. Als je nog steeds problemen hebt met het toevoegen van je server, neem dan contact met ons op.

Waarom wordt het tabblad Spelers niet weergegeven op mijn serverpagina?

Om Mineservers een volledige lijst met spelers weer te geven, moet je enable-query instellen op true in je server.properties-bestand. De query.port moet worden ingesteld op dezelfde poort als die van je server. Het kan een paar minuten duren voordat het tabblad verschijnt nadat dit is ingeschakeld.

Waarom is mijn server verwijderd?

Mineservers behoudt zich het recht voor om elke server van de lijst te verwijderen met of zonder voorafgaande kennisgeving. Een server kan om verschillende redenen worden verwijderd, waaronder (maar niet beperkt tot) verdachte stemactiviteit, ongepaste servergegevens en lage serveruptime. Servers die langer dan 10 dagen zijn vermeld, worden automatisch verwijderd als de uptime onder 25% komt.

Waarom is mijn banner verwijderd?

Banners die snel knipperen of de kenmerken van de site nabootsen, zijn niet toegestaan en kunnen worden verwijderd naar het oordeel van het personeel van Mineservers.

Waarom zijn de stemmen voor mijn server verdwenen?

Stemmen worden op de 1e van elke maand gereset voor alle servers om eerlijke concurrentie voor nieuwere servers te bieden.

Wat zijn gesponsorde servers?

Gesponsorde servers zijn servers die een premiumpositie bovenaan de hoofdlijst op de homepage hebben gekocht. Gesponsorde serverposities worden om de twee weken geveild en de 5 servers worden gerangschikt op basis van de waarde van het bod. Voor meer informatie zie de pagina met gesponsorde servers.

Mijn vraag is niet beantwoord.

Voel je vrij om contact met ons op te nemen.